Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо искат 380лв данък на 156-цата ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от gundiz Покажи съобщение
    На мен нотариус ми каза друго миналата седмица ама щом казваш ок ! данък
    Требва да много твой човек баце щото насекъде при който и да отидеш по реда ще ти иска бележка за пътния данък ...
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
      нема да моеш да я шитнеш някога а тея данъци се трупат с лихви треа да караш докато стане за надин ...... нотариуса иска като я продаваш бележка за платен пътен данък
      мъслъш луи че немое да иа шитне кът не суи е платлил данъко????????
      Абе пич,голяма мъка ми е да ти чета постовете!На колко си години бе м..а стара???
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Данъци?

Аз данъци МПС не плащам, това ми е 10-а кола до момента...Не съм от изрядните данъкоплатци и така ще бъде докато не видя смисъл да ги плащам.

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRoM Покажи съобщение
          Аз данъци МПС не плащам, това ми е 10-а кола до момента...Не съм от изрядните данъкоплатци и така ще бъде докато не видя смисъл да ги плащам.
          а така на мен ми е пета и аз данъци не плащам нека държавата ми се расърди
          sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Не знам тия в Плевен какъв данък плащат, но днеска се повлачих там - добри пътища имат из града, аз ако бях даже втори път щях да го платя - такава грижа за колите трябва да се поощрява.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
              а така на мен ми е пета и аз данъци не плащам нека държавата ми се расърди
              Е как не плащаш колега колата на кого се води че да ти плащат данъка.а вече от вчера кола без платен данък мПС -не може да мине преглед където и да е и с колкото и рушвет да е.ДАИ -изка копие от бележката на данъка за настоящата година и кола минала без такава вземат печата на пункта за ГТП и го затварят.така че държавата заради такива нередовни платци взема мерки и си събира данъците.така че вече ще плащаш няма как.
              п.п.нищо лично просто полезна иформация
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                Е как не плащаш колега колата на кого се води че да ти плащат данъка.а вече от вчера кола без платен данък мПС -не може да мине преглед където и да е и с колкото и рушвет да е.ДАИ -изка копие от бележката на данъка за настоящата година и кола минала без такава вземат печата на пункта за ГТП и го затварят.така че държавата заради такива нередовни платци взема мерки и си събира данъците.така че вече ще плащаш няма как.
                п.п.нищо лично просто полезна иформация
                Ама кое е от вчера?!
                2014: Deutschland über alles

Comment

от вчера е че автомобил без платен данък 2009год а съответно и назад ако не са плащани не може да мине ГТП.
                  Alfa romeo GTVex
                  Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                  Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Колега, то и до сега беше така. При ГТП искат документ за платен данък. Точно тук обаче си имало начин без каквито и да е рушвети. Отиваш в банката и пишеш едно платежно нареждане примерно за 20лв. (виждал съм хора и само с 10лв) по съответната сметка, по която се плащат данъците за МПС на общината и си готов. Копието го представяш на прегледа и нямаш грижа - то си е равноправен документ на квитанция при касово плащане. Никой там не го вълнува колко ти е целия данъка и коя вноска си внесъл, както и няма да седне да ти я смята (това не са данъчни инспектори и не е тяхна работа). Така минават хората досега.
                    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

има много начини да минеш на преглед без платен данък,всичко е въпрос добри приятели и връзчици тук там.а за пътищата в Плевен някой са добре но повечето са пълна трагедия,по центъра са 6,но из кварталите УЖАС.
                      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        мъслъш луи че немое да иа шитне кът не суи е платлил данъко????????
                        Абе пич,голяма мъка ми е да ти чета постовете!На колко си години бе м..а стара???
                        Цели 20 се карам от 14 годишен 3 коли съм карал от една година съм без баща ..... та алфата сам си я купих и остави ме да знам как са нещата имам си работа нон стоп с общините ....
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin

Comment

вчера платих 272.25 с лихви 0.83лв = 273.08лв
                          бахти кожодерите
                          Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
                            бахти кожодерите
                            Шибан е живота баце гледат как да те преебат

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
                              бахти кожодерите
                              Колега, извиняваи за невежеството, колко коня е тази алфа....
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                                Колега, извиняваи за невежеството, колко коня е тази алфа....
                                може да е до 5 години там данъците стават по високи за мощните автомобили

Ramstein - Benzin

Comment

Working...
                                X